20 Gram Goud

De beleggers die de mogelijkheid hebben om wat grotere bedragen in één maal te beleggen is het mogelijk om grotere hoeveelheden goud te bestellen. Een 20 gram goudbaar kost rond de 700 euro maar de potentiële winsten die u er mee kunt behalen zullen ook veel hoger zijn. Bijkomend voordeel is dat de bestelkosten over meerdere grammen uitgesmeerd kunnen worden. Daarmee is 20 gram goud een heel goed alternatief voor beleggers die geen hele grote bedragen willen investeren maar toch mooie winsten willen behalen.
Het mag duidelijk zijn dat niet alle beleggers zich het kunnen veroorloven om duizenden euro’s in één maal te beleggen. 20 gram goud kopen is een goede mogelijkheid om een mooie hoeveelheid goud te kopen en om de kosten binnen de perken te houden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de 20 gram goudbaar enorm in trek is onder de particuliere beleggers. Dit heeft ook te maken met het feit dat de bestel- en afleverkosten over een groter aantal grammen te verdelen zijn. Het spreekt natuurlijk voor zich dat u deze kosten eerst terug moet verdienen alvorens u winst gaat maken met uw beleggingen. Bij gemiddelde bestelkosten van 10 euro hebt u het over 50 cent per gram goud en dat is een heel klein bedrag dat u snel verdiend hebt bij de huidige ontwikkeling van de goudkoers. Dit is ook de reden waarom veel handelaren u aanraden om bestellingen vanaf 20 gram goud thuis te laten bezorgen.
20 gram goud kopen kan alleen in de vorm van goudbaren, zoals ook geld voor 10 gram zijn er geen munten met een gewicht van 20 gram. Munten hebben vrijwel altijd een gewicht van ounce goud of een gedeelte daar van, hierbij moet u denken aan een halve ounce, een kwart ounce en een tiende ounce. Er zijn een paar die nog andere hoeveelheden goud hebben maar deze zijn altijd afgeleid van een ounce goud en hebben geen hoeveelheid goud van 20 gram. Als u een 20 gram goudbaar koopt moet u er natuurlijk wel op kunnen vertrouwen dat u een eerlijke hoeveelheid goud koopt. Hierbij moet u er allereerst voor zorgen dat u zaken doet met een eerlijke handelaar. De handelaar die u op deze website vindt is er zo eentje en deze handelaar zal u verzekeren dat de 20 gram goud die u koopt ook echt 20 gram echt goud is. Een handelaar kan u dit garanderen door uitsluitend goudbaren te verkopen die gemaakt zijn door erkende fabrikanten. Deze fabrikanten hebben hun eigen keurmerken die internationaal erkend zijn en die ook op de goudbaren aangebracht zijn. Sommige fabrikanten leveren een certificaat van echtheid bij een 20 gram goudbaar met daarop een serienummer dat overeenkomt met dat op de goudbaar. Umicore is een fabrikant die baren van 20 gram goud en een aantal andere gewichten maakt waarbij alle goudbaren voorzien zijn van een serienummer en een bijbehorend certificaat van echtheid. Ook worden alle goudbaren voorzien van een stempel die het gewicht en de puurheid weer geeft en een hologram waardoor het in één oogopslag duidelijk is waar u mee te maken hebt. Umicore heeft op deze manier een soort standaard in willen voeren waardoor het voor u als belegger eenvoudiger wordt om te zien dat u echt 20 gram goud koopt.
Natuurlijk bent u er nog niet door alleen maar goud te kopen, het belangrijkste is dat u dit goud een tijd goed bewaard om het uiteindelijk met een mooie winst te verkopen. Om uw 20 gram goud goed en veilig te bewaren zult u over een deugdelijke opslag moeten beschikken. Een kluis is hierbij absoluut een vereiste en daar kunt u heel goed zelf in investeren. U kunt ook een kluis huren bij daarin gespecialiseerde bedrijven of bij uw eigen bank al staan hier huurkosten tegenover. Indien u besluit om zelf in een kluis te investeren doet u er goed aan om ook na te kijken of uw woonverzekering eventueel verlies dekt en of u nog aanvullende beveiliging van uw huis door moet voeren. Laat u zich goed voorlichten over de kosten van een eigen kluis en zet dit af tegen de kosten van opslag huren voor meerdere jaren. Op deze manier wordt 20 gram goud kopen een belegging waar u in ieder geval de inflatie mee terug verdiend en waar u hoogstwaarschijnlijk een mooie winst mee gaat behalen.